Wellness aan de Oostzee Flug nach Usedom - Startseite

+49 38375 244 244

 Usedom Tourismus GmbH

Gezondheid & wellness
Usedom houdt je fit. Het zeeklimaat heeft een positief effect op het immuunsysteem. Van een gezonde wandeling langs het strand krijg je het heerlijk warm. De koele wind en de aangenaam frisse lucht zorgen ervoor dat in het bijzonder personen uit de grote steden op adem komen. In een combinatie van zon, wind en golven ontstaan zogenaamde brandingsaerosolen. Deze zijn een zegen voor het lichaam en de ademhalingsorganen. De zilte lucht maakt de bronchiën vrij. Het is wetenschappelijk bewezen dat de conditie en het prestatievermogen zich verbeteren. Lange wandelingen over het witte, tot wel 70m brede zandstrand zijn goed voor het immuunsysteem. Sterker nog: ze maken je gelukkig.

De kracht van de zee, de donderende branding, het heldere zeewater en de ruisende golven: al deze elementen zijn indrukwekkend en hebben een genezend effect. Ook voor thalassotherapie biedt het eiland dankzij de directe nabijheid van de zee optimale voorwaarden. Al sinds de oertijd staat water bekend als waardevol en gezond. Water helpt tegen stress en lusteloosheid, vooral wanneer de dagen korter geworden zijn. Het bevordert genezing en houdt je fit en mooi. Het water en de zee zijn dus echte wellness-bronnen op Usedom. Waar kun je beter ontspannen dan aan de zee? Het water ruist gemoedelijk en de wind waait behoedzaam over de golven. Het is een plek om heerlijk weg te dromen. Usedom is met zijn vele wellness-hotels uniek binnen Duitsland. Elk van de wellness-hotels biedt individuele verwenprogramma's aan, zoals een chocolademassage, melk- of bierbad of een behandeling met jodiumhoudend bronwater, het zogenaamde Heringsdorfer Jodsole. Alle wellness-aanbieden hebben 1 ding gemeenschappelijk: kwaliteit. Je kunt kiezen uit bijna duizend beauty- en wellness-behandelingen: van aqua-dreaming en voetreflexzone-massage, la-stone-massage en rhassoul tot reiki.
Wellness betekent ook: een frisse neus halen. De hotels zijn niet de enige plek waar je van een wellness-oase kunt genieten. In de frisse buitenlucht kun je ook heerlijk ontspannen. Vooral wanneer het buiten wat frisser is, heeft je lichaam licht en zuurstof nodig. Een goed humeur en meer energie krijg je er gratis bij. Na een paar uurtjes uitwaaien voel je je weer energiek. Het kilometerslange, witte zandstrand zonder steentjes, de natuurlijke synergie van water en bos en het milde klimaat met de zilte, zuivere lucht: perfect om jezelf eens lekker te verwennen.

Zurück zur letzten Seite
Nach oben scrollen
© 2016 - Usedom Tourismus GmbH - usedom.de
<