Accomodaties op het eiland Usedom Flug nach Usedom - Startseite

+49 38375 244 244

 Usedom Tourismus GmbH

Keizerlijke villa’s Vakantie zoals in de keizertijd. Dat kan in de liefdevol gerestaureerde Bäderarchitectuur-villa’s van de Oostzeebadplaatsen. De pas gerenoveerde gebouwen in barokke, classicistische, Franse of Italiaanse stijl getuigen van de goede smaak van hun bouwers en omgeven de gasten ook nu nog met de flair uit de keizertijd.

Eersteklas appartementen Hoogwaardig luxueus en toch gezellig: in de appartementen van het eiland beleven vooral gezinnen onvergetelijke vakanties. Het maakt niet uit, in welke uithoek van het eiland of het vasteland u bent: vakantie in een eigen huisje is op Usedom en in Vorpommern overal mogelijk.

Rietgedekte huizen: de met riet gedekte huisjes, die vooral de charme van het Achterland en Vorpommern uitstralen, zijn heel romantisch. Hier cirkelen de zeearenden boven de zachtjes op de golven wiegende houten vissersboten, terwijl de zon ondergaat tegen de adembenemende coulisse van de ongerepte natuur.

Exclusieve accommodaties die u nergens anders vindt In de vakantiewoningen op de langste zeebrug van Duitsland bent u heel dichtbij de ruisende zee. In een van de “Floating Houses” midden in de natuur aan de Krumminer Wiek kunt u de vrijheid van het leven op het water beleven. Het vakantiehuis Christof Seeger in Bugewitz dichtbij Anklam is ook uniek: het 150 jaar oude bakstenen gebouw werd ecologisch gerenoveerd, waarbij de buitengevel in de oorspronkelijke staat werd gehouden. In de 2300 vierkante meter grote tuin vindt iedereen een perfect plekje.

Dromen onder zeil, dat kan op de "Weiße Düne”.Deze traditionele schoener uit 1909 heeft 20 slaapplaatsen. Een sprookjesachtige wellnessvakantie, romantisch met z’n tweeën, kunt u beleven in de loodstoren Karnin. (Als u graag een luxueuzer verblijf wenst, kunnen wij het waterkasteel Mellenthin met traditionele gastvrijheid, een wellnessstudio en een eigen brouwerij en koffiebranderij aanbevelen).

Sterrenvakanties in het hotel Op Usedom bent u bij de sterren. Eersteklas kwaliteit is voor de Usedomer en de Vorpommerse horeca vanzelfsprekend. Het maakt niet uit hoeveel sterren uw hotel heeft - uw vakantie is van topkwaliteit. Van het behaaglijke bed van de wellnesshotels kunt u direct naar het Cleopatrabad, naar de aromamassage en naar de aqua-fitness. De vele hotels op het eiland Usedom en ook het hotel Stettiner Hof, direct voor de poorten van de universiteits- en hanzestad Greifswald is door de nabijheid van de stad en de vele vrijetijdsbestedingen perfect voor het hele gezin.

Zurück zur letzten Seite
Nach oben scrollen
© 2016 - Usedom Tourismus GmbH - usedom.de
<